MIN FAVORITT

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele min favorittsmoothie med dere. Den er så utrolig frisk og god, sunn og gir men en herlig følelse! Konsistensen på denne smoothien er helt herlig, lett å drikke og veldig god smak. Håper dere vil like den like mye som jeg gjør! Denne smoothien er proppfull av smak og vanskelig å holde seg unna!
  

I Norge konsumerer vi hver dag store volumer av produkter som er dyrket i fattige land. Vi er på verdenstoppen både som kaffedrikkerer og bananspisere. Og vi pynter opp hjemmene våre med flotte blomsterbuketter. Det er imidlertid ikke alle som reflekterer over at disse produktene er dyrket i land langt borte, og gjerne av fattige småbønder som strever med å få endene til å møtes. Faktisk så er ca. 2 milliarder mennesker, 1/3 av verdens befolkning, slike småbønder. - See more at: http://www.fairtrade.no/om-fairtrade/hvorfor-fairtrade/#sthash.baxBCP4w.dpuf

Jeg bruker mango fra bama som er merket med fair trade. Fairtrade er en internasjonal merkeordning som gjennom handel styrker bønder og arbeidere i fattige land. Fairtrade-standardene sikrer bedre arbeidsforhold og handelsbetingelser, slik at det over tid blir mulig å investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid. Med mer rettferdige handelsbetingelser kan bønder og arbeidere selv bekjempe fattigdom.  Fairtrade-merking av produkter gjør det mulig for importører og forbrukere å bidra til mer rettferdig handel og utvikling i fattige land. Fairtrade-systemet er bygget opp rundt et sett internasjonale standarder for organisering i kooperativer, trygge arbeidsforhold, arbeiderrettigheter og bærekraftig råvarebetaling. Over tid bidrar Fairtrade-standardene til at den enkelt bonde og arbeider får mer makt over sine egne levebetingelser og til at en positiv utvikling kan finne sted i lokalsamfunn i utviklingsland. Les mer her.

 


Viktig at jordbærerne er frosne! Dette gir smoothien en bedre konsistend og friskere finish!
Du trenger:

♡ Til ca 1-2 porsjoner;

♡ En stor evnt to små mangoer

♡ Ca 20 frosne jordbær

♡ Et halvt glass appelsin juice

 

Skrell mangoen og fjern stenen, deretter blend alt sammen! 

 


Lykke til og håper alle blir inspirert til å kjøpe fairtrade♡♡  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei og velkommen til en smoothielicious blogg. Smoothie er et sunt og godt alternativ, som frokost mellommåltid og er veldig lett å lage. På denne bloggen finner du oppskrifter, tips, triks og mye mer!


Arkiv

TAKK FOR BESØKET
Siste innlegg


♡♡♡♡♡
hits