BØKER OM SMOOTHIE

Ettersom "moten" for smoothie har økt de siste årene er det også laget flere bøker om hvordan man lager smoothie, og med gode oppskrifter. Her kommer noen av dem:

 

♡SMOOTHIES

Dette er en komplett introduksjonsbok for deg som ønsker å skape lekre og næringsrike smoothier og ha det morsomt på kjøkkenet med frukt og grønt. Eliq Maranik gir deg mer enn 100 smooothieoppskrifter av alle slag, som frosne sommersmoothier, styrkende helsejuicer og grønnsaksmoothier, eller hva sier du til en næringsrik frokostsmoothie? Er du sugen på noe mindre sunt? Du får også mange forførerisk lekre milkshaker og desserter. Og tilsetter du litt likør, kan smoothien din bli en innbydende fruktdrink! Oppskriftene er lette å følge, og alle er illustrert med vakre bilder og ofte pyntet med en uventet vri.

 

♡PERFEKTE SMOOTHIES

Boken inneholder oppskrifter ulike smoothies med frukt, bær, grønnsaker, melkeprodukter og naturlige tilsetninger. I tillegg får du informasjon om ingredienser, utstyr og servering. Har register.

♡JUICE OG SMOOTHIER

En bok med gode oppskrifter på både juice og smoothier.

♡SMOOTHIE OG JUICE

Over 200 smakfulle drikker for nye energi og vitalitet Få vann i munnen av denne samlingen med lettlagde juicer og smooties.Her finner du det meste enten du ønsker en energigivende drikk, en real tørsteslukker, eller en deilig fruktig smootie.Boken er en fin gave til deg selv eller en venn.

♡JUICY!

En av de beste investeringene du kan gjøre for å fylle opp sunnhetskontoen din er å bli en "juicer"! Det mener forfatter og juiceelsker Carina Hultin Dahlmann, som anbefaler at du, som en del av en sunn livsstil, lærer deg å presse frukt og grønnsaker i en juicemaskin. Frukt og grønnsaker forebygger sykdommer og overvekt og øker vår totale sunnhet. Ved å drikke juice kan du enkelt drikke dine 5 om dagen og dermed tilføre kroppen din vitaminene, mineralene, antioksidantene og enzymene den trenger for å gi deg energi, samt rette opp i eventuelle ubalanser og mangler. Boken inneholder også en 7-dagers kickstart-kur, som både vil gi vektreduksjon og bedre helse.
  

Tommelom
Kjempekul blogg, tror du må hjelpe meg med å lage firmahjemmeside!
20.08.2013, 18:39

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei og velkommen til en smoothielicious blogg. Smoothie er et sunt og godt alternativ, som frokost mellommåltid og er veldig lett å lage. På denne bloggen finner du oppskrifter, tips, triks og mye mer!


Arkiv

TAKK FOR BESØKET
Siste innlegg


♡♡♡♡♡
hits