Å HANDLE INN TIL SMOOTHIE

Å handle inn til smoothie er ikke så vanskelig. Noen ganger kan man til og med bare raske sammen det man har i kjøleskap og fryser, og få en god smoothie ut av det.

 

 ♡ Hvis man har modene frukter liggende som man ikke rekker å spise, er det kjempelurt og kutte dem opp og fryse dem ned til å lage smoothie med. Dette er bare et pluss, da smoothie får en god konsistens           av frosne bær/frukt og er best når den drikkes kald. 

 

♡ Det kan være lurt å ha bananer tilgjengelig når man lager smoothie, dette er en ingrediens som er veldig anvendelig og fin å ha i de fleste smoothier. 

♡ Biola og/eller yoghurt er også en flott ingrediens å bruke i smoothie. Likedan med juice, men juice inneholder mer sukker og gir en tynnere konsistens. 

 

♡ Av frukt og bær finnes det mange lure løsninger. I de fleste daglivarebutikker får man kjøpt frossne bær i pakker. Disse egner seg veldig bra til smoothie og det kan være lurt å ha et par slike pakker liggende.        Noen med blanding av skogsbær, noen med jordbær osv. 

 

Ha en fin dag  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei og velkommen til en smoothielicious blogg. Smoothie er et sunt og godt alternativ, som frokost mellommåltid og er veldig lett å lage. På denne bloggen finner du oppskrifter, tips, triks og mye mer!


Arkiv

TAKK FOR BESØKET
Siste innlegg


♡♡♡♡♡
hits