EN SUNN HVERDAG MED SMOOTHIE

Smoothie er en herlig drikk som kan virke oppfriskende, og kan drikkes men god samvittighet da den en supersunn! Det er en fin måte og bidra til at man får i seg de anbefalte 5 om dagen.

 

Smoothie kan også være et godt alternativ til frokost på travle dager, bare man passer på at den tilsettes litt havregryn. Dette får man varig energi av.Det kan også være lurt å bytte ut juicen med biola, da frukt har høyt energinivå og er raske karbohydrater, biola og andre usøtede meieriprodukter inneholder proteiner og er sunt og godt. Dette gir både en god mettehtfølelse og bidrar til en mer langsom blodsukkerstigning.Fordi smoothie inneholder fruktkjøtt er den rik på fiber som er sunt for kroppen og bra for fordøyelsen. 

 

Det finnes også smarte beholdere og drikkeflasker man kan medbringe sin smoothie i. Dermed kan man lage en smoothie, og medbringe den på jobb og skole. Om du har tilsatt banan eller eple kan det være lurt og ha oppi noen dråper med sitronsaft i smoothien slik at det holder på den friske fargen!

 

Ha en smoothieilicious dag!

 

 

 

   

Vilde
Elsker smoothie så mye! Lett å lage og kjempegodt! Har forresten akkurat blogget om en smoothieoppskrift:)
20.08.2013, 17:58
URL: http://vvilde.blogg.no
smudi
Tusen takk for kommentar Vilde! BAre å følge med på blggen min for gode tips og nye oppskrifter:)
20.08.2013, 20:52
URL: http://smudi.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei og velkommen til en smoothielicious blogg. Smoothie er et sunt og godt alternativ, som frokost mellommåltid og er veldig lett å lage. På denne bloggen finner du oppskrifter, tips, triks og mye mer!


Arkiv

TAKK FOR BESØKET
Siste innlegg


♡♡♡♡♡
hits